Извршена санација мјесног дома у Пријебљезима
6. новембра, 2020.
Нови случај вируса корона у Српцу, старији мушкарац на болничком лијечењу
6. новембра, 2020.

Борачка организација додијелила осам једнократних новчаних помоћи својим члановима

Поводом крсне славе Митровдана, Борачка организација општине Србац данас је подијелила осам једнократних новчаних помоћи од по 100 KМ својим члановима.

Новчану помоћ за два члана породице погинулих бораца, три ратна војна инвалида и три демобилисана борца уручили су предсједник Борачке организације општине Србац Горан Плотан и предсједник Одбора ратних војних инвалида Горан Тривунић.

Одбор за организацију обиљежавања крсне славе Борачке организације општине Србац је донио одлуку да се због пандемије вируса корона и мјера које је прописао Општински штаб за ванредне ситуације, овогодишње обиљежавање крсне славе одржи мање свечано и скромније него претходних година, уз минимални и неопходни број манифестација и учесника, али достојанствено, те без организације славског ручка.

Предсједник Горан Плотан је предложио да се планирани износ новчаних средстава за обиљежавање славе, а који неће бити утрошен, додијели члановима Борачке организације који имају здравствене и егзистенцијалне проблеме, а што су чланови Одбора једногласно прихватили.

Списак корисника је израђен на основу постојећих података у евиденцији чланова Борачке организације.

Поводом Митровдана, Плотан и Тривунић су упутили честитку свим члановима Борачке организације општине Србац, са жељом за добро здравље, срећу и успјех у раду.

 

Comments are closed.