Омогућена бесплатна бањска рехабилитација за четворо људи из борачких категорија
19. октобра, 2020.
Јавни позив за додјелу средстава за подршку инвестиционим пројектима
19. октобра, 2020.

Бојан и Ђорђе Угрен остварили сјајне резултате на коњичком такмичењу у Сарајеву

Kоњички клуб “Испилон”  из Српца забиљежио је добар наступ на препонском турниру који је протеклог викенда одржан на Бјелашници у организацији Kоњичког клуба “Basquil”.

Бојан Угрен, који наступа али и тренира у клубу у категорији ветеран, освојио је прво мјесто, а Ђорђе Угрен у категорији јуниор, на висини паркура 80 центиметара, заузео је треће мјесто.

Утакмица у конкурецији јуниора је била у двије манше, односно два наступа на истом паркуру са збрајањем казнених поена.

“Ово је прво учешће Ђорђа на утакмицама овог типа. Резултат је добар имајући у виду да клубови у тој конкуренцији имају дугогодишњи рад иза себе и бољу инфраструктуру, те већи број коња. Ђорђе је покушао да одјаши и паркур у сениорској конкуренцији на 100 центиметара, али је то овај пут био претежак задатак и елиминисан је. То је био трећи старт кобиле Газеле тако да је и умор одигаро улогу”, рекао је Бојан.

Ово је био трећи турнир ове године за чланове коњичког клуба из Српца, а са свих такмичења су се вратили са неком од медаља.

Тако је Ђорђе, који има тек 14 година, у јулу у Високом првог дана такмичења освојио прво мјесто у дресурном јахању док је другог дана заузео четврто мјесто у прескакању препона, а након тога је у августу заузео друго и четврто мјесто на препонском такмичењу.

Одлазак на такмичење у Сарајеву помогло је и овај пут предузеце “Бис протект”.

 

 

Comments are closed.