“Нова школа за ново доба”, нови портал за ученике, наставнике и родитеље
17. септембра, 2020.
У посљедња 24 часа у србачкој општини регистрован један случај вируса корона
18. септембра, 2020.

БО Србац: Фонд солидарности наставља пружати помоћ својим члановима

Врејић Сими, демобилисаном борцу друге категорије из Ситнеша, Фонд солидарности Борачке организације општине Србац данас је уручио електро, водо и грађевински материјал вриједности 1.197,95 КМ.
Симо ће са овим материјалом увести прву фазу струје и воде те извршити малтерисање унутрашњих просторија своје куће коју је изградио прије пет година.
Фонд је ову донацију уручио на основу приједлога Мјесне борачке организације Ситнеши као и ранг листе према којој Фонд ријешава стамбену проблематику својих чланова.
Ово је шеста донација Фонда који је до сада додијелио електро, водо и грађевински материјал својим члановима у укупној вриједности од 11.125,65 КМ.
Наредних дана планирана је још једна акција додјеле грађевинског материјала чиме би Фонд солидарности остварио свој план рада за 2020.годину, а што је и у складу са Финансијским планом Фонда и тренутно расположивим средствима.
Предсједник Борачке организације општине Србац и Фонда солидарности Горан Плотан и овог пута је упутио позив свим људима добре воље, привредним субјектима и осталим правним лицима, а који су у могућности да својим донацијама и прилозима помогну Фонду солидарности, да то и учине.
Средства се могу уплатити на жиро рачун: Борачка организација општине Србац-Фонд солидарности: 567-353-27000041-19.
Све додатне информације могу се добити у канцеларији Борачке организације општине Србац или на телефон: 051/926-518.

Comments are closed.