У акцији добровољног давања крви учествовало 60 грађана
8. децембра, 2020.
Три нова случаја вируса корона, једно лице преминуло
9. децембра, 2020.

Бесплатан превоз из Српца на хуманитарни базар у Бањалуку

Након успјешног хуманитарног базара који је одржан у Српцу, у суботу 12. децембра организује се хуманитарни базар у центру Бањалуке на којем ће се прикупљати средства за обољелу дјевојчицу Мињу Матић из Kрагујевца и Драгану Маричић из Бањалуке која болује од церебралне парализе и потребна су јој средства за операцију лијеве поткољенице.

Организатори србачког базара, на челу са Наташом Ђукић, потрудили су се да омогуће присуство овом догађају заинтересованим грађанима из Српца, а бесплатан превоз организоваће фирма за јавни превоз путника „Даничић“. Полазак је у 9 часова из Српца а повратак у 13 часова.

Заинтересовани се морају пријавити до петка 11. децембра до 12 часова Наташи Ђукић на број телефона: 066/210-649, како би се могао организовати одлазак у складу са важећим епидемиолошким мјерама.

На базару у Бањалуци моћи ће се купити колачи, слана пецива, играчке, књиге, декупажи, пакетићи, украси за Нову годину и друге ствари које су поклонили бројни донатори. Организоваће се и томбола са преко 700 награда а посјетиоце базара забављаће аниматори и улични свирачи.

 

Comments are closed.