Пријавите се за другу акцију добровољног давања крви у Српцу!
9. августа, 2021.
Турнир у одбојци на пијеску у суботу 14. августа у Ножичком
9. августа, 2021.

Бајкери обишли гробове преминулих пријатеља Стојана Вујасина и Љубише Микића

Чланови Мото клуба “Изгубљени” из Српца обишли су и ове године гробове пријатеља Стојана Вујасина и Љубише Микића из Српца који су били чланови клуба.

Шесточлана делегација запалила је свијеће у њихову част и присјетила се момената када су заједнички организовали моторијаде у Српцу и посјећивали мото скупове у земљи и региону.

Још увијек је у сјећању прошлогодишњи дефиле улицама Српца у њихову част, када су се бајкери из Српца и сусједних општина окупили само због ове прилике јер србачка моторијада није могла бити одржана због пандемије вируса корона.

Овај пут су услови за организацију били повољнији, тако да је протеклог викенда, на шеснаестој моторијади у Српцу, учешће узело преко 300 бајкера из готово 50 клубова земаља из региона.

Представник МК “Изгубљени”, Владимир Ђукић, каже да је ово био највећи и најпосјећенији мото скуп у Српцу у историји.

“Хвала свима који су га посјетили, а посебно бајкерима који су дошли из Републике Српске, Федерације БиХ, свих земаља региона, Словеније и наших људи из земаља дијаспоре. У подршци организације је у првом реду учествовала Општина Србац, на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем, а потом и управник спортске дворане Војислав Маркан Kусић, Министарство породице, омладине и спорта и Министарство финансија са министром и нашом Српчанком Зором Видовић”, рекао је Ђукић.

Он је упутио захвалност и србачким колективима и успјешним људима, као и Удружењу жена Србац и Урбан фесту који су уз њих били цијело вријеме.

“Посебно бих издвојио моје пријатеље Милана Петковића и Владу Радоњића, као и бајкере и наше чланове Бранка Kрупљанина и Самира Зонића из далеке Аустралије. Мора се издвојити и Горан Митраковић Митрак, који је својим идејама и ангажовањем дигао скуп на виши ниво. У једном моменту је дошло до техничких проблема и тада је Жељко Микулић спасио ситуацију на чему му се посебно захваљујемо. Такође се захваљујемо свим другим људима који су помогли нашу организацију на било који начин”, истакао је Ђукић.

 

Comments are closed.