Обиљежен Дан сјећања на нестале и погинуле у Одбрамбено-отаџбинском рату Републике Српске
15. септембра, 2021.
Борачка организација Србац усвојила извјештај за првих 6 мјесеци 2021. године
16. септембра, 2021.

Аутосједалица за свако дијете у РС

Ауто-мото савез /АМС/ Републике Српске у сарадњи са АМД ”Србац” позива све родитеље, који су у могућности, да буду дио превентивне активности под називом “Аутосједалице за свако дијете у Републици Српској”, тако што ће доставити ауто-сједалице које им више нису потребне.
“Уколико је ваш малишан прерастао ауто-сједалицу, можете доставити у просторије АМД-а у Српцу које се налазе на спрату у згради Ватрогасног дома у Српцу сваким радним даном од 9 до 14 часова и тиме остварити право на бесплатан члански `Пакет екстра` АМС-а Републике Српске и додатне погодности у осигуравајућим друштвима `Дунав осигурање` и `Еурос осигурање`”, поручују из АМД Србац .
“Ова хуманитарно превентивна акција спроводи се с циљем да се свако дијете у РС превози безбједно и да се подигне свијест да аутосједалица не служи да не бисте платили казну за не кориштење, него прије свега да се заштите ђеца у саобраћају. Родитељи који нису у могућности да купе аутосједалицу, а желе да је бесплатно користе могу се пријавити на сајту Ауто мото савеза Републике Српске и поднијети захтјев да добију одговарајућу аутосједалицу према узрасту ђетета” кажу у Ауто мото друштву Србац.
Укључите се у акцију и учините добро ђело, поклоните своју аутосједалицу ако је више не користите, нека се и друга дјеца превозе сигурно.
АМС РС на својој страници www.ams-rs.com поставио је онлине захтјев за бесплатно коришћење аутосједалице.
Kонтакт телефони АМД Србац: 065-386-002 и 066-069-619.

Comments are closed.