Још један нови случај вируса корона у Српцу
19. новембра, 2020.
Три нова случаја вируса корона у Српцу
20. новембра, 2020.

Асфалтиран локални пут од Гламочана до Бардаче

Општинска управа Србац окончала је данас још један од пројеката предвиђених Планом капиталних инвестиција у овој години а ради се о рехабилитацији локалног пута од Гламочана до Бардаче који је пресвучен новим асфалтом.

Радове је изводило грађевинско предузеће „Хидрокоп“ а средства у износу од 50 хиљада KМ обезбиједила је Влада Републике Српске.

Начелник општине Млађан Драгосављевић каже да је у протекла два мјесеца извршена реконструкција и асфалтирање око 4040 метара путних праваца а вриједност радова износила је 440 хиљада KМ. Он додаје да је од почетка године модернизовано преко осам километара путних праваца у укупном износу од близу милион КМ.

“Захваљујем се Влади Републике Српске која је препознала значај пројеката на санацији путне инфраструктуре и која је помогла да у задње три године асфалтирамо преко 50 километара путева и улица у Српцу. У том погледу, упућујем захвалност и ИФАД-у као и другим донаторима који су у томе учествовали”, рекао је Драгосављевић.

Он додаје да ће ускоро почети још неколико пројеката санације путне и друге инфраструктуре у граду и другим мјесним заједницама, а све то највише захваљујући подршци Владе Републике Српске.

 

 

Comments are closed.