Саопштење о могућности ограниченог рада на дан државног празника 21. новембра
19. новембра, 2020.
На прољеће пластеници за још 30 домаћинстава из Српца
20. новембра, 2020.

Асфалтиран локални пут од Гламочана до Бардаче

Општинска управа Србац окончала је данас још један од пројеката предвиђених Планом капиталних инвестиција у овој години а ради се о рехабилитацији локалног пута од Гламочана до Бардаче који је пресвучен новим асфалтом.

Радове је изводило грађевинско предузеће „Хидрокоп“ а средства у износу од 50 хиљада KМ обезбиједила је Влада Републике Српске.

Начелник општине Млађан Драгосављевић каже да је у протекла два мјесеца извршена реконструкција и асфалтирање око 4040 метара путних праваца а вриједност радова износила је 440 хиљада KМ. Он додаје да је од почетка године модернизовано преко осам километара путних праваца у укупном износу од близу милион КМ.

“Захваљујем се Влади Републике Српске која је препознала значај пројеката на санацији путне инфраструктуре и која је помогла да у задње три године асфалтирамо преко 50 километара путева и улица у Српцу. У том погледу, упућујем захвалност и ИФАД-у као и другим донаторима који су у томе учествовали”, рекао је Драгосављевић.

Он додаје да ће ускоро почети још неколико пројеката санације путне и друге инфраструктуре у граду и другим мјесним заједницама, а све то највише захваљујући подршци Владе Републике Српске.

 

 

Comments are closed.