Забрана лова са псима од 15. јануара до 31. јула
19. јануара, 2021.
Светосавска свечаност у Српцу биће прилагођена епидемиолошким мјерама
21. јануара, 2021.

Апел грађанима за правилно кориштење паркинг простора

Општинска управа Србац апелује грађанима да правилно користе јавна паркиралишта у Српцу, у складу са постојећим правилником, и своја возила прописно паркирају на предвиђеним паркинг просторима.

У посљедње вријеме примјећено је неодговорно понашање појединаца који своја возила паркирају на мјестима на којима то није дозвољено, попут дијелова улица и путева, зелених површина и тротоара који нису предвиђени за паркирање.

Имајући у виду да се оваквим несавјесним поступцима омета нормално одвијање саобраћаја, у наредном периоду доћи ће до појачане контроле кориштења и плаћања паркинг простора од стране предузећа „Борац“ које је овлаштено за наплату паркинга, као и комуналне полиције Општине Србац.

Позивамо возаче моторних возила да се суздрже од чињења прекршаја, посебно од заустављања и паркирања возила на недозвољеним мјестима, како се не би ометало нормално одвијање саобраћаја.

Више информација о локацијама јавних паркиралишта у Српцу, начинима плаћања кориштења паркинг простора и слично можете прочитати у Правилнику о јавним паркиралиштима који је објављен на нашој интернет страници ОВДЈЕ, или лично код инкасаната предузећа „Борац“ на јавним паркиралиштима.

Comments are closed.