Три нова случаја вируса корона у Српцу
25. новембра, 2021.

Анкетирање пољопривредних газдинстава у Српцу од 1. до 15. децембра

Републички завод за статистику РС, у складу са Законом о статистици Републике Српске (“Службени гласник РС” број 85/03), од 1. до 15. децембра проводиће анкету “Годишње истраживање пољопривредних газдинстава”.

Методом случајног одабира анкетираће се око 5100 породичних пољопривредних газдинстава из Републике Српске, међу којима и нека од газдинстава на подручју општине Србац. Анкету ће проводити акредитовани и обучени анкетари телефонским путем.

Анкета “Годишње истраживање пољопривредних газдинстава” има за циљ да обезбиједи податке о кориштеном пољопривредном земљишту, оствареној производњи, засијаним површинама у јесењој сјетви, површини и цијени земљишта узетог у закуп, као и бројном стању стоке и сточарској производњи.

Прикупљени подаци о газдинствима су повјерљиви и користиће се искључиво у статистичке сврхе, у складу са Законом о статистици Републике Српске (“Службени гласник РС” број 85/03).

Уколико су вам потребне детаљније информације можете се обратити Републичком заводу за статистику РС на број телефона 051 332 719.

 

 

 

Comments are closed.