Почела изградња новог цјевовода од Пријебљега до Повелича
10. марта, 2021.
Епидемија не јењава, за шест дана седморо заражених и једно преминуло лице у Српцу
11. марта, 2021.

Анкета за родитеље дјеце предшколског узраста о кориштењу услуга вртића

Општинска управа Србац у сарадњи са Дјечијим вртићем „Наша радост“ покренула је истраживање о заинтересованости родитеља дјеце предшколског узраста за упис у вртић и увођење продуженог боравка или нове смјене у вртићу.

Истраживање је покренуто у складу са закључком са треће сједнице Скупштине општине Србац када је усвојена Одлука о одређивању износа новчаног учешћа родитеља за боравак дјеце у вртићу за 2021. годину.

Радници вртића у протеклом периоду су већ извршили анкетирање родитеља који користе њихове услуге а овим путем се позивају сви други родитељи дјеце предшколског узраста да попуне анкету.

Анкета се може преузети у шалтер сали Општинске управе Србац, гдје се и предаје након попуњавања, а може се преузети и на званичној интернет страници Општине Србац ОВДЈЕ и послати електронским путем на адресу Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности: privreda.drustvene@srbac-rs.com.

Попуњену анкету требало би предати најкасније до понедјељка 22. марта како би се могао сачинити извјештај за сљедећу сједницу Скупштину општине Србац.

Comments are closed.