У Републици Српској тродневна жалост због смрти патријарха Иринеја
20. новембра, 2020.

Анкета о пољопривредним газдинствима од 1. до 15. децембра у Српцу

У периоду од 1. до 15. децембра на територији општине Србац, као и на територији цијеле Републике Српске, биће проведена анкета “Годишње истраживање пољопривредних газдинстава”. Анкетирање ће вршити анкетари који ће носити акредитације Републичког завода за статистику Републике Српске.

Анкетом ће се, према дефиницијама прописаним важећим ЕУ регулативама и методолошким упутствима и препорукама Евростат-а, прикупити подаци о засијаним површинама и оствареној производњи ратарских култура, поврћа, воћа и грожђа, плановима сјетве за наредну годину, бројном стању стоке и сточној производњи, клању стоке на газдинству, производњи и употреби млијека на газдинству, као и површини и вриједности закупљеног пољопривредног земљишта у 2020. години.

Прикупљени подаци о пољопривредним газдинствима су повјерљиви и користиће се искључиво у статистичке сврхе у складу са Законом о статистици Републике Српске (“Службени гласник РС”, број 85/03).

За евентуалне детаљније информације контакт особа је Биљана Ђукић (телефон 051/332-719, е-маил: biljana.djukic@rzs.rs.ba).

Comments are closed.