,,Србачка бициклијада 2019.“ окупила преко 300 ученика
27. маја, 2019.
Вече поезије са Бором Kапетановићем
27. маја, 2019.

Аниматор ,,Фазонко“ у Дјечијем вртићу

 

Данас је у дјечијем вртићу ,,Наша радост“ Србац гостовао аниматор ,,Фазонко“, који је дјеци извео представу на тему ,,Љубав је…“, која је обиловала триковима и комичним моментима.

По ријечима директорице вртића Дијане Миланковић, ово је један од редовних садржаја који се реализује у оквиру прољећних активности, а предност је што се све одвија у просторијама вртића, тако да је омогућено присуство полазника свих васпитних група, укључујући и дјецу која похађају припремни програм пред полазак у школу. Директорица Миланковић додаје да оваква дешавања обрадују и забаве дјецу, тако да се у вртићу труде да им омогуће што више оваквих дешавања . Такође, представе су интерактивног карактера, тако да дјеца развијају машту и износе своја мишљења и запажања.

Полазници прогрма пред полазак у школу сутра ће посјетити Основну школу ,,Јован Јоавновић Змај“ Србац, гђе ће видјети учионице, упознати се са учитељима и обавезама које их од септембре чекају, а у четвртак (30. маја) за њих ће бити организована свечаност на којој ће им бити уручене дипломе.

 

Comments are closed.