Србачки основци прославили Дан школе
24. маја, 2019.
Парастос у Ситнешима
26. маја, 2019.

56. градски турнир у малом фудбалу почиње 1. јула

Под предсједавањем Бранка Граховца у Српцу је одржана прва сједница Организационог одбора манифестације “Градски турнир у малом фудбалу СРБАЦ 2019“ на којој је одлучено да ова традиционална спортска манифестација почиње у понедељак 1. јула на Стадиону за мале спортове у Српцу.
Генерални покровитељ турнира је Општина Србац која ће из буџета издвоијити 3000 марака, а Фонд награда ће износити 6.500 марака. Kотизација за учешће износи 200 KМ по екипи, а пријаве екипа ће се примати до 30. јуна.
Прва награда овогодишњег 56-ог по реду турнира износиће 5000 KМ, друга 1000, а трећа 500 KМ. До завршне вечери планирано је да се организује продаја томболе по цијени од 1 KМ, тако да би се од прикупљених средстава могле обезбједити вриједне награде за посјетиоце, рекао је Граховац и додао да је на сједници договорено да се до почетка турнира уреде трибине на Стадиону за мале спортове, офарбају столице и заштитна ограда, а како би се ова спортска манифестација, која љети сваке вечери окупи преко 1000 грађана на једном мјесту, успјешно организовала, Организациони одбор ће се потрудити да контактира привредне колективе и обезбједи финансијска средства спонзора.

Comments are closed.