Уручени пакетићи за најмлађе основце из Разбоја
31. децембра, 2021.
Дочек Православне нове године у организацији АНИ „Лијевче“
3. јануара, 2022.

Удружење Извор прославило Нову годину

Удружење родитеља и дјеце са посебним потребама „Извор“ јуче је организовало новогодишње дружење и додјелу пакетића.

Дјецу у Извору је обрадовао долазак Дједа Мраза, који им је уручио поклоне, након чега је услиједило дружење уз свирку на хармоници Дејана Ристића.

Поред редовних чланова Извора, пакетиће су добили и ученици посебног одјељења Основне школе „Јован Јовановић Змај“ Србац, а ове године донатори поклона су били специјалиста офталмологије др Добрила Микић и медицинска сестра Зорица Станчић, која по четврти пут дарује пакетиће.

Предсједница удружења Мира Татић је захвалила донаторима и свим грађанима пожељела срећне предстојеће празнике.

„У удружењу смо обиљежили крај ове године, која је за нас протекла успјешно, јер смо доста тога радили и организовали. Драго нам је што нас, осим Општине Србац, подржавају бројни донатори који нам помажу да остваримо све оно што смо планирали. Свима им се захваљујем а посебно истичем докторицу Добрилу и медицинску сестру Зорицу, које су нам припремиле новогодишње пакетиће, затим Росу Kусић која нам је донирала 250 KМ, као и Дорану и Данијелу Стојић који су донирали два нова кревета за наше чланове“, рекла је Татић и честитала празнике грађанима општине Србац и свим хуманистима.

Новогодишње дружење се традиционално организује сваке године, а дјеца су недавно обрадована и никољданским пакетићима.

Пакетићи ће такође бити подијељени за Православну нову годину и Светог Саву.

„Практикујемо да сваку годину испратимо и нову дочекамо са нечим лијепим, тако да већ на почетку 2022. године планирамо нова дружења уз пакетиће“, рекла је Татић.

 

Comments are closed.