Управа школе честитала Ани Будимчић успјех на регионалном такмичењу из хемије
12. априла, 2019.
Удружење Извор организује тродневне васкршње свечаности
13. априла, 2019.

Србачки вртић однио побједу на Малој олимпијади у Дервенти

Дјечији вртић “Наша радост” Србац однио је данас побједу на Малој олимпијади у Дервенти у конкуренцији 13 вртића из 11 општина и градова. 

Међу учесницима олимпијаде коју је организовала јавна предшколска установа “Трол“ из Дервенте, поред екипе из Српца биле су вртићке групе из Дервенте, Модриче, Градишке, Тополе, Шамца, Угљевика, Добоја, Брода, Прњавора и Теслића.

Такмичење је окупило око 400 учесника а одвијало се у шест дисциплина. Неке од дисциплина биле су контрола лопте и обруча и повлачење конопца у којима до изражаја долази моторика дјеце, а уједно се стичу и такмичарске навике, уз дружење и социјализацију.

Поред унапређења квалитета васпитно-образовног рада, један од циљева манифестације је била промоција здравог начина живота.

Директорица србачког вртића Дијана Миланковић изразила је задовољство успјехом наших малишана и додала да је ово нови успјех србачког вртића на такмичењима оваквог типа након што су убједљиво тријумфовали на Дјечијим играма у Градишци одржаним у октобру прошле године у конкуренцији пет општина.

Више фотографија са такмичења можете погледати у фејсбук групи SRBAC-RS.COM.

 

 

Comments are closed.