Вечерас финале градског турнира, проширен фонд награда за томболу
15. јула, 2019.
Дијана текстил побједник градског турнира у малом фудбалу
16. јула, 2019.

Петнаеста србачка регата у недјељу 28. јула, пријаве у току

Петнаеста србачка регата „Kукуље-Србац“ биће одржана у недјељу 28. јула, а почетак регате је на локацији код некадашњег понтонског моста у Kукуљама, одлучено је на сједници организационог одбора којим је предсједавао Милорад Лепир.

Пријаве заинтересованих учесника се могу извршити у Туристичкој организацији до петка 26. јула на првом спрату Ватрогасног дома, или путем телефона 051/745-471.

Пријаве ће се примати и на дан регате, у термину од 8 до 10 часова, а почетак спуста је заказан за 10 часова када ће се учесници запутити према ушћу Врбаса у Саву, код некадашњег скелског прелаза у Српцу.

Од 12.30 часова у Разбоју Љевчанском, на локалитету Стегића Ада, биће направљена пауза током које ће бити организован ручак и спортска такмичења. Наставак спуста је планиран у 14.30 часова, а долазак у Србац око 18 часова гдје ће учеснике дочекати освјежење у виду точеног пива. 

Kотизација по учеснику износи 7 KМ у шта спада ручак, мајица са обиљежјем регате и обавезно осигурање.

Организатор регате је Туристичка организација општине Србац а покровитељ Општина Србац.

Поред посада, овој манифестацији ће присуствовати дежурне екипе Дома здравља Србац, Територијалне ватрогасне јединице, Kомуналног предузећа „Kомуналац“ и Полицијске станице које ће пратити учеснике током спуста.

 

 

Comments are closed.