Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Чланови Извора боравили на тродневном излету у Бијељини

Чланови Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор“ из Српца боравили су од 15. до 17. априла на тродневном излету у Етно селу “Станишић“ у Бијељини.

На излет је ишло 19 родитеља и дјеце а били су смјештени у хотелу “Рас“.

Прије одласка у Станишиће, првог дана излета су посјетили манастир Светог Николе и манастир Тавна.

Другог дана су организовали обилазак етно села и користили услуге затвореног базена. Истог дана посјетила их је предсједница Удружења жена “Бијели анђео“ из Дворова, на чији позив су навече били гости овог удружења.

Приликом повратка у Србац, чланови Извора су посјетили манастир Свете Петке и Етно село “Kотроманићево“.

Предсједница удружења Мира Татић каже да је све протекло у најбољем реду и додаје да су излет финансирали издвајањем дијела средстава која им је донирала Влада Републике Српске, посредством Савеза ,,МеНЕРаЛи“ Бања Лука и уз кориштење ваучера на које су имали право.

“На излету нам је било предивно, посебно ако се узме у обзир да су сва наша дружења ограничена због пандемије вируса корона. Желим да захвалим Влади Републике Српске и Савезу ,,МеНеРаЛи“ на обезбијеђеним средствима, Туристичкој агенцији “Happy Travel“ из Бијељине на коректној сарадњи већ неколико година и чланицама Удружења жена “Бијели анђео“ које су нас обрадовале посјетом и позивом на дружење”, рекла је Татић.

У Извору ће уочи васкршњих празника бити организована радионица украшавања васкршњих јаја.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *