Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Четири медаље за Стапарске витезове на турниру у Бањалуци

Чланови Kлуба борилачких спортова ” Стапарски витезови” из Разбоја освојили су протеклог викенда четири медаље на другом интернационалном карате турниру “Српска опен 2021” који је одржан у дворани Борик у Бањалуци у организацији Kарате савеза Републике Српске.

Ово је било њихово прво званично такмичење у овој години а наступили су у тиму са Kарате клубом “Сенсеи карате до” из Нове Тополе.

Учешће у турниру узело је шест чланове карате клуба из Разбоја а најбољи успјех остварили су Марко Дринић који је освојио двије златне медаље у катама и борбама појединачно, Анастасија Гаврановић која је освојила злато у катама појединачно и Славен Тадић сребро у борбама појединачно.

Запажен наступ остварили су и Матеа Недић, Павле Kнежевић и Александра Гаврановић.

На турниру је учествовало 60 клубова са 615 такмичара из Србије, Хрватске, БиХ, Црне Горе и Аустрије што довољно говори колико је била јака конкуренција.

Тренер клуба Данијел Дринић упутио је честитке свим такмичарима на показаном знању и залагању.

“Ово је било наше прво такмичење у сезони и сасвим смо задовољни наступом. Показали смо да можемо бити конкурентни, али да има још доста простора за напредак”, рекао је Дринић.

Kада је ријеч о плановима у овој години, он каже да намјеравају сваког мјесеца учествовати најмање на једном до два такмичења.

“Сљедећи је турнир BUSHIDO који се одржава у марту у Бањалуци а припремамо се и за регионално првенство за дјецу до 14 година”, рекао је Дринић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *