Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

„Ц.Е.З.А.Р.“ номинован за награду „Шампиони заштите природе”

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ номиновано је за додјелу награде „Шампиони заштите природе 2021“ и након квалификацијске фазе нашло се у фази гласања.

У питању је кампања коју реализује Центар за развој и подршку из Тузле (ЦРП), четврти пут заредом.

Кампањом се промовишу корисни, иновативни и креативни приступи очувању природе и животне средине у нашој земљи. Сваке године награђују се општине, невладине организације, фондације, школе, предшколске установе, појединци и групе грађана, који успјешно промовишу праве вриједности у области заштите природе и животне средине и као такви мотивишу и друге.

Награде најбољима ће бити додијељене у свим категоријама за постигнућа у претходном периоду. Побједници из сваке категорије награде ће добити на свечаној церемонији која ће се одржати почетком јуна, поводом обиљежавања Свјетског дана заштите животне средине. Поред додјеле плакете „Златна Тиса“, за побједнике ће бити обезбијеђено дружење и коктел са домаћим и страним званичницима и представницима ентитетских ресорних министарстава.

На линку https://crp.org.ba/sampioni-zastite-prirode/udruzenje-gradana-c-e-z-a-r-srbac/ се налази више детаља о раду Удружења на пољу екологије и заштите животне средине. Процес гласања је веома једноставан, потребно је само ући на линк https://www.surveymonkey.com/r/FR5PRLM и дати свој глас, без регистрације и остављања података.

Напомена, потребно је гласати за све категорије, није могуће гласати искључиво за категорију у којој се налази УГ „Ц.Е.З.А.Р.“. Гласање траје до петка, 21.05.2021.године.

Овогодишња кампања реализује се у оквиру пројекта „Green works – Зелени Радови – утицај цивилног друштва на смањење загађења ваздуха и земљишта“. Пројекат финансира Европска унија у оквиру Програма подршке цивилном друштву и медијима за Босну и Херцеговину 2019. – Подршка постојећим и новооснованим мрежама ОЦД-а у различитим подручјима.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *