Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Хуманитарно вече уз пројекцију утакмице Бразил-Србија у четвртак 24. новембра

Хуманитарно вече уз пројекцију утакмице Бразил-Србија у четвртак 24. новембра

Омладински савјет Србац организује хуманитарно вече уз пројекцију утакмице Бразил-Србија у четвртак 24. новембра у спортској дворани „9. јануар“ у Српцу.

Окупљање почиње од 19.30 часова, односно пола часа пред почетак утакмице која се игра у склопу Свјетског фудбалског првенства у Kатару.

За све посјетиоце биће обезбијеђено бесплатно пиће и храна, односно точено пиво и сокови уз хот-догове, а обезбијеђено је и гријање објекта дворане, што ће употпунити цјелокупни доживљај ове утакмице која ће се гледати на великом платну.

Улаз ће бити бесплатан а посјетиоци ће имати могућност да оставе новчани прилог за хуманитарну акцију „Kућа од срца“ у склопу које се гради кућа за самохрану мајку Невену Игњатић из Српца и њено двоје дјеце.

Организацију овог спортско-хуманитарног догађаја подржали су бројни спонзори, и то: Центар за културу и спорт Србац, Пекара Сунце, Перутнина Птуј, Шатори Савић, Lounge bar Continium и Kафе бар Империо.

Дођите и подржите репрезентацију Србије у походу на свјетску титулу против једне од најјачих фудбалских селекција на свијету и подржите хуманитарну акцију за нашу суграђанку како би до Нове године добила нови дом, поручују из Омладинског савјета Србац.