Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Фонд солидарности помогао демобилисаном борцу Здравку Ивановићу из Сефероваца

Фонд солидарности помогао демобилисаном борцу Здравку Ивановићу из Сефероваца

Чланови руководства Фонда солидарности Борачке организације општине Србац данас су посјетили Здравка Ивановића из Сефероваца, демобилисаног борца прве категорије и уручили му грађевински материјал за адаптацију породичне куће у вриједности од 2.016 KМ.

Здравко је изразио захвалност на пруженој помоћи у стварању бољих животних услова.

„Помоћ ми много значи јер ми је драго да видим да нисам заборављен од својих сабораца“ каже Ивановић.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, истакао је да је ово четрнаеста акција Фонда из новог програма, односно тридесет и шеста акција од оснивања Фонда солидарности.

„Фонд је оправдао своје постојање јер смо успјели многим нашим члановима пружити неопходну помоћ, а реализација наредних акција умногоме зависи од прикупљених средстава, па користим прилику да позовем све људе добре воље који су у могућности новчано помоћи наш Фонд да то и учине“, истиче Плотан.

Он је рекао да ће Борачка организација зимски период искористити за прикупљање средстава и упутио захвалност свима који су до сада новчано помогли Фонд.

Драган Алексић, предсједник Предсједништва БО општине Србац, истиче да је посебно задовољан чињеницом да су у активности Фонда укуључене мјесне борачке организације које дају приједлоге кандидата за пружање помоћи.

„Мјесне борачке организације, односно њихова руководства, знају најбоље ситуацију на терену и коме је помоћ најнеопходнија, па је њихова улога у раду и активностима Фонда веома битна“ каже Алексић.