Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручени новогодишњи пакетићи за 167 полазника вртића

Уручени новогодишњи пакетићи за 167 полазника вртића

У Дјечијем вртићу “Наша радост” данас је организована новогодишња прослава у склопу које су уручени поклон пакетићи за 167 полазника ове предшколске установе.

Поклоне је обезбиједила Општина Србац а организовано је и дружење дјеце са Дједа Мразом.

Директорица вртића, Богдана Михољчић, каже да је ово један од најрадоснијих дана у години за њихове васпитанике који су се играли и веселили, припремивши бројне пјесме и рецитације.

“Дјеца су израђивала и новогодишње честитке које ће понијети кућама како би својим породицама пожељели срећне празнике. У име колектива, али и наших васпитаника, свим грађанима србачке општине желимо да предстојећа 2023. година буде још боља и успјешнија у сваком погледу”, рекла је Михољчић.

Она додаје да ће вртић активно радити у мјесецу јануару, осим у дане републичких и вјерских празника, у складу са одредбама које буду донијели републички и општински органи.

“Према досадашњим информацијама, вртић неће радити 2, 6. и 9. јануара, али ћемо се прилагодити законским одредбама које буду донијеле републичке институције и Општина Србац као наш оснивач”, истакла је Михољчић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *