Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручени новогодишњи пакетићи за малишане из Извора

Дјеца са посебним потребама из удружења „Извор“ и њихови родитељи данас су обрадовани новогодишњим поклон пакетићима.

Скромној свечаности, како то епидемиолошке прилике дозвољавају, присуствовала је донатор поклона Зорица Станчић, медицински радник и одборник у Скупштини општине Србац, која је дјецу на сличан начин обрадовала и прошле године.

Окупљене чланове удружења и њихове родитеље поздравила је предсједница Извора Мира Татић и пожељела им срећну Нову годину и све јануарске празнике које ће провести код куће са својим родитељима јер ће зимски распуст трајати до почетка фебруара.

„Радили смо ове године у сложеним условима због познатих проблема са пандемијом корона вируса, али смо полугодишњи програм у потпуности реализовали уз помоћ наших стручњака логопеда, дефектолога и физиотерапеута. Уз све то, задржали смо традицију да сваки значајан датум за наше удружење обиљежимо на најљепши начин, уз подршку локалне управе и наших донатора као што је Зорица Станчић“, рекла је Татић.

Она се захвалила Драгану Илићу који је успјешно одиграо улогу Дједа Мраза, затим Дејану Ристићу који је забављао пјесмом и свирком присутне, као и Славици Вујић и Јелени Бабић које су за данашњи дочек и за крсну славу Никољдан поклониле прелијепе торте.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *