Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручене дипломе и признања матурантима, ученик генерације Анђела Станишљевић

Уручене дипломе и признања матурантима, ученик генерације Анђела Станишљевић

У Центру средњих школа “Петар Kочић” у Српцу синоћ је организована свечана додјела диплома за 58. генерацију матураната.

За ученика генерације у четворогодишњим школама проглашена је Анђела Станишљевић, а у трогодишњим школама Лука Гргец.

Такође су уручена признања, новчане награде и књиге ученицима који су на такмичењима остварили запажене резултате, као и њиховим менторима. Награду и признање као ученик вуковац добио је и Бранислав Зрнић.

Директор школе Миленко Живанић је изјавио да са поносом испраћају још једну успјешну генерацију матураната и свима њима пожелио срећу у даљем школовању или проналажењу првог радног мјеста.

“испратили 110 матураната и наградили најбоље међу њима, као и ученике нижих разреда који су на такмичењима, на најбољи начин, представили нашу школу. Поред ученика генерације и вуковца, одличан успјех имало је још 10 ученика завршних разреда који су, такође, добили награде. Изражавам срећу и задовољство што сам овђе са њима и желим им сву срећу у даљем животу и раду, гђе год их животни пут одвео. Овом прииком им поручујем да буду упорни и истрајни, јер ће једино тако остварити своје снове”, рекао је Живанић.

Анђела Станишљевић каже да јој је драго што су њен труд и рад препознати и да ће јој признања бити подстрек за остваривање будућих циљева.

“Много ми значи што сам проглашена за ученика генерације а награде и признања ће ме додатно мотивисати да и на факултету остварујем што боље резултате. Планирам уписати Архитектонско-грађевински факултет у Бањалуци, а средњу школу ћу памтити по школским друговима, професорима и лијепим тренуцима које смо заједно проживјели”, каже Анђела.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish