Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Уручена једнократна новчана помоћ поводом Рамазанског Бајрама

Уручена једнократна новчана помоћ поводом Рамазанског Бајрама

Представници Борачке организације општине Србац данас су у спомен соби у Српцу уручили три једнократне новчане помоћи од по 100 KМ својим члановима муслиманске вјероисповијести поводом наступајућег вјерског празника, Рамазанског Бајрама.

Средства за ове намјене је обезбиједила Општина Србац на иницијативу Борачке организације.

Честитајући Бајрам, предсједник Борачке организације Србац, Горан Плотан, рекао је да је ова активност постала традиција и упознао их са активностима које проводи Борачка организација.

“Ранијих година смо ову акцију увијек проводили пред велике празнике Српске православне цркве а ове године по други пут организовали смо подјелу новчане помоћи и члановима муслиманске вјероисповијести како би истакли вид пажње према свим члановима Борачке организације, без обзира на вјерску и националну припадност, што представља јединствен примјер у Борачкој организацији Републике Српске”, рекао је Плотан.

Он је у наставку дружења упознао присутне са активностима које проводи Борачка организација на побољшању материјалног статуса својих чланова, са посебним освртом на стамбено збрињавање, као и са радовима који се воде на изградњи спомен обиљежја погинулим борцима Војске Републике Српске у мјесној заједници Kобаш.

Позивом Борачке организације Србац пријатно је био изненађен Фадил Хоџић из Kобаша.

“Хвала што сте се сјетили да нас позовете пред наш вјерски празник јер много више од материјалне помоћи вриједе позив, поштовање и дружење”, рекао је Хоџић.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish