Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Други Урбан фест у петак 29. јула у Српцу, у понуди слани и слатки специјалитети

Други Урбан фест у петак 29. јула у Српцу, у понуди слани и слатки специјалитети

У организацији Удружења жена Србац у петак 29. јула на градском тргу у Српцу одржаће се други Урбан фест на којем ће посјетиоце дочекати мноштво добре музике у виду сјајних поп-рок бендова из Бањалуке и Српца, а моћи ће се испробати и традиционални домаћи специјалитети које ће припремати вриједне чланице србачког удружења.

Манифестација почиње у 20 часова када ће као гости изненађења наступити бенд Рок караван кога чине србачки ветерани рокенрола и блуза а затим и Бојан Микулић Микула, наш суграђанин који већ годинама гради успјешну музичку каријеру.

Централни наступ вечери биће концерт бенда Ултразвук из Бањалуке који ће провести публику кроз разноврстан репертоар домаће и стране музике, од плесних хитова 80-их и 90-их па све до поп, рок, денс, фанки и алтернативне музике у којој ће подједнако уживати све генерације.

Госте манифестације очекује хладно пиво и роштиљ, као и слани и слатки специјалитети Удружења жена Србац, међу којима се посебно издвајају њихове већ препознатљиве фритуле и чоколадне куглице, као и домаћи сок са ледом.

Подршку организацији Урбан феста пружили су бројни спонзори а један од покровитеља је и Општина Србац која је овај догађај уврстила на листу културно-спортских манифестација које се финансирају из буџета општине Србац.