Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Удружење жена Србац припрема се за обиљежавање прве годишњице постојања

Прва годишњица постојања и рада Удружења жена Србац биће обиљежена у петак 5. марта у Дому културе у Српцу гдје ће од 12 часова бити организован сајам на којем ће се представити њихови радови, одлучено је на годишњој скупштини удружења која је одржана протеклог викенда у згради Општинске управе у Српцу.

Предсједница удружења Весна Смиљанић рекла је да је 7. и 8. марта планиран и сајам поводом Међународног дана жена.

“На овај начин ћемо прославити прву годишњицу рада која је била изузетно успјешна, с обзиром на епидемиолошку ситуацију. Успјешно смо се представили нашим суграђанима, али и грађанима других општина и градова на сајмовима који су организовани у њиховим локалним заједницама”, истакла је Смиљанић.

Она додаје да је удружење представљено широј јавности гостовањем у разним телевизијским емисијама, а за њих се чуло и ван граница Републике Српске захваљујући прилогу који је снимљен и емитован на србијанској телевизији Агро ТВ.

“Велики успјех за нас је што су се наши производи, пекмез од шљива и медењаци, нашли у продаји у Kрајишкој кући у Бањалуци”, додала је Смиљанић.

Током ове године, у плану су одласци на четири сајма, наставак производње зимнице која је привукла велику пажњу на разним сајмовима и друге активности.

“Захваљујем свим чланицама на уложеном труду, раду и истрајности. Радујем се новим пројектима и надам се да ће нам ова година бити још напреднија и успјешнија“, рекла је Смиљанић.

На скупштини удружења којом је предсједавала Брана Лончар, усвојени су и извјештај о раду за прошлу и план и програм рада за 2021. годину.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *