Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Три нова филмска хита у суботу 5. фебруара у Српцу

Три нова филмска хита у суботу 5. фебруара у Српцу

Центар за културу и спорт организује у суботу 5. фебруара пројекције три најновија филмска хита домаће и холивудске продукције у сали Дома културе у Српцу.

У 16 часова на распореду је анимирани филм „Kлифорд – велики црвени пас“ који је синхронизован на српски језик, од 18 часова хорор филм „Врисак“ а од 20 часова домаћи филм „Златни дечко“.

Филм „Kлифорд – велики црвени пас“ говори о средњошколки Емили Елизабет која сретне магичног спасиоца животиња који јој поклања малу црвену куцу, а након што се пробудила пронашла је огромног пса од три и по метра у свом малом стану у Њујорку.

Исјечак из филма можете погледати ОВДЈЕ.

Хорор филм „Врисак“ пети је наставак популарног серијала истоимених филмова који су остварили велики успјех на кино благајнама. Двадесет и пет година након што је низ бруталних убистава шокирао градић Вудсборо, маскирани убица поново терорише локалне мјештане.

Улоге тумаче: Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette…

Исјечак из филма можете погледати ОВДЈЕ.

Домаћи филм „Златни дечко“ је спортска драма која говори о Денису Марковићу, младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости, због свог талента, постаје мета различитих интереса.

Улоге тумаче: Денис Мурић, Андрија Kузмановић, Игор Бенчина…

Исјечак из филма можете погледати ОВДЈЕ.

Цијена улазнице је 4 KМ.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish