Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Стојан Чекић наградио најбоље играче Дрим Тима

Стојан Чекић наградио најбоље играче Дрим Тима

Српчанин Стојан Чекић, који игра фудбал у Холандији, посјетио је у четвртак 4. маја Школу фудбала “Дрим Тим” из Српца и наградио најуспјешније појединце овог спортског колектива.

Чекић редовно прати резултате Дрим Тима на домаћим и међународним турнирима и увидјевши квалитет и постигнуте резултате одлучио је да награди најбоље фудбалере за сезону 2022/23, по избору тренера Драгољуба Дудија Тенџерића и Дражена Драгосављевића.

Награда се састојала у виду пехара и новчаног износа од по 50 KМ за најбољег голмана, најбољег стријелца и најбољег играча.

За генерацију 2009/10. награде су добили: Марко Вученовић (најбољи голман), Дарко Свобода (најбољи стријелац) и Александар Њежић (најбољи играч). За генерацију 2013/14. награђени су Петар Игњатић (најбољи голман), Алекса Аничић (најбољи стријелац) и Милош Срдић (најбољи играч).

Додјела пехара и новчаних награда организована је након одрађеног тренинга, када је приређено дружење Стојана Чекића са дјецом уз малу закуску и сокове.

“Захваљујемо се Стојану што овим гестом стимулише наш рад, играчима даје огромну подршку и у њима буди жељу да се баве спортом и да раде још квалитетније”, саопштили су из Дрим Тима.