Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Стапарски витезови поклонили дресове фудбалеркама Слоге

Стапарски витезови поклонили дресове фудбалеркама Слоге

Kлуб борилачких спортова „Стапарски витезови“ из Разбоја Љевчанског подржава рад спортских колектива на подручју србачке општине и у границама својих могућности труди се да помогне њихово дјеловање и оствари заједничку сарадњу.

Ово је изјавио тренер клуба, Данијел Дринић, који је заједно са својим полазницима ових дана, на заједничком дружењу, уручио чланицама Женског фудбалског клуба „Слога“ из Српца на поклон гарнитуру дресова.

„Од једног пријатеља клуба добили смо дресове које смо одлучили поклонити фудбалеркама Слоге, као једном од најмлађих спортских колектива у Српцу који остварује запажене резултате у Првој лиги Републике Српске. Надам се да ћемо их на овај начин барем мало мотивисати да задрже овакав тренд и буду још успјешније у наредном периоду“, рекао је Дринић.

Он додаје да овим гестом желе показати да су врата њиховог клуба отворена за све људе који се баве спортом и рекреацијом како би заједнички реализовали неке пројекте или друштвено-корисне иницијативе, а све у циљу да спорт у још значајнијој мјери заживи у Српцу.

„Ми већ имамо добру сарадњу и са клубовима из других општина и градова, попут Kарате клуба „Сенсеи Kарате До“ из Нове Тополе са којим заједнички, као екипа, наступамо на такмичењима. Отворени смо за повезивање и са другим спортским организацијама како би помогли једни другима када год то буде потребно и организовали заједничке манифестације, дружења и све оно што би обогатило друштвени живот у Српцу и младима омогућило квалитетније провођење слободног времена“, истакао је Дринић.