Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србачки ловци активни и током јануарских празника

Србачки ловци активни и током јануарских празника

Чланови Ловачког удружења “Срна” из Српца биће активни у ловишту и наредних дана јер је посљедњи дан лова на дивљу свињу предвиђен 2. јануара а на фазана 3. јануара 2022. године. Уз то, сви чланови су обавезни да учествују у секцијском лову на предаторе који ће се организовати у јануару и фебруару, а о терминима лова и детаљнијим информацијама потребно је обратити се предсједницима секција.

Ово су неки од закључака са сједнице Управног одбора ЛУ “Срна” која је одржана ових дана.

Чланови одбора су прихватили информацију о ванредном полагању и верификацији ловачких испита, те информацију о судским и дисциплинским поступцима који су у току.

“Донесена је и Одлука о висини чланарине за ловну 2022/23. годину која износи 150 KМ за ловце до 65 година старости, 75 KМ за ловце од 65 до 70 година и 40 KМ за ловце старије од 70 година. У ове износе урачуната је и ловна карта за лов ситне дивљачи и предатора”, рекао је предсједник ЛУ “Срна” Горан Савановић и додао да је рок за уплату 01.04.2022.године.

Управни одбор је упознат са активностима на уређењу земљишта за ловачки дом у Српцу које изводи фирма “Циклон Дуо”, а прихваћена је понуда архитекте Марије Лепир за израду пројекта.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish