Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Србац наредна станица емисије “Караван”, уживо са трга 9. јула

Србац наредна станица емисије “Караван”, уживо са трга 9. јула

Након шест емитованих емисија “Каравана” у новој сезони, екипа Радио-телевизије Републике Српске овог викенда стиже у Србац.

Популарна емисија биће емитована уживо са градског трга у суботу 9. јула у времену од 16 до 19.30 часова уз мноштво гостију из друштвеног и јавног живота Српца и занимљивих прича.

Екипа РТРС-а од 35 чланова потрудиће се да у директном преносу на најбољи начин прикаже наше туристичке и друге потенцијале, вјерске и културно-историјске знаменитости, талентоване појединце, пољопривреднике, спортисте и умјетнике.

Велики дио телевизијских прилога већ је спреман јер је екипа РТРС-а вриједно радила протеклих дана и снимала по србачкој општини, а у импровизаном студију на тргу угостиће и неколико саговорника са занимљивим темама, уз наступе фолклораша, музичких и плесних талената.

Специјални гост емисије биће популарна пјевачица Гоца Тржан која ће током емисије отпјевати неколико пјесама за гледаоце, а од 21 час одржаће са бендом концерт на градском тргу у Српцу. Покровитељ концерта је Општина Србац.

На тргу ће бити организован мини сајам на којем ће своје радове, зимницу, слане и слатке специјалитете презентовати чланице Удружења жена Србац уз бројне друге излагаче из Српца.

Током емисије биће неколико укључења уживо са пар локација у граду гдје ће екипе РТРС-а разговарати са људима који су својим необичним радовима и изумима изазвали велику пажњу јавности.

Позивају се грађани Српца и других општина и градова у окружењу да 9. јула од 16 часова буду наши гости, посјете градски трг за вријеме трајања емисије и дођу на концерт познате србијанске поп звијезде!

Серијал емисија „Kараван“ почео је са емитовањем 18. јуна на Радио-телевизији Републике Српске, поводом 30. годишњице Јавног сервиса, а до сада је реализовано шест емисија из Лопара, Бијељине, Сокоца, Чајнича (Ново Горажде и Рудо), Гацког и требиња.

Емисије ће се емитовати сваке суботе и недјеље од 16 часова све до посљедње недјеље у септембру а екипа РТРС-а обићи ће Kрајину, Мајевицу, Семберију, Поткозарје, Посавину, Херцеговину и сарајевско-романијски крај.

У припреми Kаравана, начелник општине Млађан Драгосављевић је формирао организациони одбор од 16 чланова који је обавио све припремне активности како би реализација емисије прошла у најбољем реду.