Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слогини пјетлићи други на турниру у Новој Тополи

Полазници школе фудбала Слоге наставили су са добрим резултатима на локалним турнирима на којима брусе свој фудбалски таленат.

У организацији Школе фудбала “Волеј” из Нове Тополе, протеклог викенда је организован зимски турнир за генерацију 2012. годиште на којем су пјетлићи Слоге освојили друго мјесто.

Тренер Слоге, Драган Тенџерић, каже да су у првој фази такмичења његови играчи освојили прво мјесто у групи а затим нанизали још неколико добрих резултата.

“У четвртфиналу смо савладали ОФK Лав Лакташи са 3:0 а у полуфиналу домаћу екипу Волеј са 2:0. У финалу смо играли против бањалучког Борца који је у тој категорији првак Републике Српске. Изгубили смо уз велику борбу са 3:1”, рекао је Тенџерић.

Он додаје да је конкуренција на турниру била веома јака.

“О томе свједочи и то да је Борац наступио са чак двије екипе а ради се о заиста квалитетним тимовима. Ми смо задовољни са другим мјестом што је за нас велики успјех”, рекао је Тенџерић.

Kрајем октобра Слогини пјетлићи су освојили друго мјесто и на турниру у Добоју у организацији Школе фудбала Руданка а на међународном турниру “Волеј куп 2021” у Новој Тополи, одржаном у јуну, стигли су до полуфинала.

Успјех су оствариле и остале млађе селекције Слоге. Генерација 2008. је на турниру “Волеј куп 2021” стигла до финала а генерација 2010. је освојила Зимски волеј куп крајем новембра у Новој Тополи.