Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слогини омладинци међу пет најбољих у бањалучкој Зимској лиги полетараца

Слогини омладинци међу пет најбољих у бањалучкој Зимској лиги полетараца

Младе наде србачке Слоге заблистале су на још једном фудбалском такмичењу у региону, а ради се о Зимској лиги полетараца – Фарма Пром у Бањалуци.

Учешће у овој лиги, која се играла од новембра а завршена је ових дана у Спортском центру Фарма Пром Спорт, узеле су четири екипе Слоге а најбољи успјех остварили су дјечаци 2008. годиште који су освојили треће мјесто.

У борби за трећу позицију били су бољи од бањалучког Спартака са 3.1. Прије елиминационе фазе играли су у групи у којој је било седам екипа а у којој су заузели друго мјесто.

Екипа Слоге 2010. годиште пласирала се на четврто мјесто а у борби за трећу позицију поражена је са 3:1 од бањалучког Борца који је био фаворит у овом сусрету. И ова екипа Слоге је играла групну фазу са још шест екипа и након првог круга такмичења такође заузела друго мјесто на табели.

У Зимској лиги такмичила се и екипа Слоге 2012. годиште која је у конкуренцији 17 екипа заузела пето мјесто, док екипа 2013. годиште није прошла квалификације, али ради се о најмлађим такмичарима који још увијек нису стекли довољно искуства.

Србачке омладинце и на овом такмичењу је предводио тренер Драгољуб Тенџерић.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish