Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слога почела припреме за наставак првенства

Фудбалери србачке Слоге синоћ су у спортској дворани “9. јануар“ у Српцу почели припреме за прољећни дио првенства у Другој лиги Републике Српске – група запад. На првој прозивци, коју је обавио тренер Славко Вујић, било је присутно 13 фудбалера, уз оправдано одсуство осталог дијела екипе.

Старт прољећног дијела првенства заказан је за 5. март, рекао је предсједник клуба Бранко Граховац.

“Kао и већина клубова, тако и Слога у ово вријеме почиње са припремама за прољећни дио првенства. Базични дио припрема одрадићемо у спортској дворани, а чим се укажу услови екипа ће прећи на помоћни терен у Српцу. За сада смо заказали три пријатељске утакмице. Оно што је важно је да смo сачуваlи играчки кадар из првог дијела првенства коga смо завршили на петом мјесту”, рекао је Граховац.

Kада је ријеч о појачањима, у преговорима су са једним играчем који је играо за Полет из Брода, а вратио се и Никола Малбашић.

“То је доказ да су играчима који имају квалитет врата Слоге увијек отворена,“ додао је Граховац.

Што се амбиција тиче, циљ је сачувати ову позицију на табели и уколико се за то укаже прилика, направити помак ка врху табеле.

Граховац је упутио позив свим навијачима да у прољећном дијелу првенства дођу на градски стадион и пруже подршку са трибина младој екипи србачког друголигаша.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *