Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Слога и Горица подијелили бодове

Слога и Горица подијелили бодове

У 24. колу Друге лиге запад, фудбалери Слоге ремизирали су на домаћем терену у Српцу против Горице из Шипова резултатом 1:1.

Гости су у Србац стигли као фаворити јер тренутно заузимају другу позицију на табели а први су стигли и до вођства, поготком Бранка Пене у 54. минуту. Kоначан резултат поставио је Славен Kарамехић из једанаестерца у 68. минуту и тако објема екипама донио по бод.

Судија Немања Давидовић из Приједора подијелио је чак 11 жутих картона, од чега пет за Слогу а шест за Горицу, а чак осам је додијелио у другом полувремену што довољно говори колика се битка водила на терену у овом дијелу утакмице.

На табели води Борац из Шамца са 58 бодова а Горица је и даље друга са 49 бодова. Слога се попела на десето мјесто са 33 бода.

У наредном колу Слога гостује код Јединства из Жеравице а утакмица се игра у суботу 6. маја са почетком у 16.30 часова.

СЛОГА (СРБАЦ): Дабић, Зукановић, В.Њежић, Kарамехић, Тодорић, И.Њежић (од 87. Цвијетић), Р.Зеленац, Ремић (од 59. Шервел), Травар, Г.Зеленац, Kондић.

ГОРИЦА (ШИПОВО): Илић, Пено, Халаба, Митрић (од 81. Перак), Сивоњић, Чишија, Р.Јовић, Малиновић, Џафер, Богосављевић, М.Јовић (од 73. Реља).