Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Расписан јавни позив за пројекте младих из Српца

Расписан јавни позив за пројекте младих из Српца

Начелник општине Млађан Драгосављевић објавио је јавни позив за достављање захтјева за одобравање средстава за реализацију пројеката омладинских неформалних група са подручја општине Србац за 2022. годину

Укупна средства која су планирана буџетом општине Србац износе 15 хиљада KМ.

Право учешћа имају омладинске неформалне групе са подручја општине Србац. Под омладинском неформалном групом подразумијева се група састављена од најмање три особе старости од 15 до 30 година.

Максималан износ средстава који се може тражити од општине Србац износи до 1.500 KМ по захтјеву. Омладинска неформална група мора обезбиједити своје учешће од најмање 50 % од тражених средстава од општине Србац, при чему учешће омладинске неформалне групе може бити у различитим облицима: новац, рад, материјал и слично.

Трајање реализације свих пројектних активности сваког пројекта не може бити дуже од 90 дана.

Захтјеве за одобравање средстава оцјењује и рангира комисија коју именује начелник општине, на основу одређених критеријума, а коначна листа одобрених пројеката биће објављена на нашој интернет страници, огласној табле Општинске управе, Службеном гласнику општине Србац и Радио Српцу.

Рок за кандидовање пројеката траје до 10.06.2022. године а за све потребне информације можете се обратити на број телефона 051/740-001 (локал 217) или лично у згради Општинске управе Србац у канцеларији број 10.

Информације о неопходној документацији, начинима пријаве, критеријумима бодовања и слично, као и образац захтјева у електронској форми можете пронаћи на нашој интернет страници ОВДЈЕ.