Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Расписан јавни позив за избор најбољих спортиста Општине Србац

Расписан јавни позив за избор најбољих спортиста Општине Србац

Организациони одбор манифестације “Избор спортисте општине Србац за 2022. годину“ расписао је данас Јавни позив за предлагање кандидата за најбоље спортске појединце и колективе који су се у текућој години истакли својим резултатима.

Манифестација ће бити одржана у сриједу 15. фебруара 2023. године,у холу Центра средњих школа ”Петар Kочић” у Српцу са почетком у 18 часова а рок за пријаву кандидата је 20. јануар 2023. до 12 часова.

Пријаве се могу доставити лично на посебним обрасцима у просторије Радио-Српца или на e-mail адресу radiosrbac@yahoo.com.

За избор најуспјешнијег појединца и колектива биће задужен седмочлани жири у којем се налазе искусни спортски радници и спортисти, а као и ранијих година бираће се најбољи учесници спортских такмичења која су организована на нивоу Општине Србац, Републике Српске и шире у 2022. години.

У категорији најуспјешнији спортиста и најуспјешнији млади спортиста до 18 година бираће се по три појединца, а по традицији ће се бирати још најбоља млада екипа, најбољи спортски клуб и спортски радник. У плану је да се уруче и посебна признања заслужним појединцима.

Из организационог одбора позивају спортске раднике и клубове да се активно укључе и својим приједлозима и сугестијама допринесу да буду изабрани најуспјешнији млади спортисти који на најљепши начин проносе име општине Србац и могу служити као примјер младима на спортском пољу.

Текст јавног позива и потребне обрасце можете преузети ОВДЈЕ.