Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Прва акција Фонда солидарности у овој години

Прва акција Фонда солидарности у овој години

Фонд солидарности Борачке организације општине Србац данас је реализовао прву акцију у овој календарској години.

На приједлог Мјесне борачке организације Пријебљези, демобилисаном борцу прве категорије Луки Мајсторовићу додијељен је грађевински материјал у вриједности од 1.500 KМ који је намијењен за реновирање и адаптацију породичне куће.

Мајсторовић се захвалио Борачкој организацији и Фонду солидарности на пруженој помоћи и истакао да га је ова помоћ обрадовала пошто је самостално већ урадио одређене грађевинске захвате, а сада ће завршити све неопходне радове.

Предсједник Борачке организације општине Србац, Горан Плотан, каже да је ово деветнаеста акција Фонда на пружању помоћи у рјешавању стамбене проблематике чланова Борачке организације. Он додаје да ће ускоро бити реализоване и преостале три акције, чиме би био завршен први програм Фонда солидарности по којем је у свакој мјесној борачкој организацији један члан Борачке организације добио одговарајућу помоћ у рјешавању стамбеног статуса.

Плотан је још једном упутио апел и позив свим правним и физичким лицима да, у складу да својим могућностима, пруже новчану помоћ Фонду солидарности.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish