Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Појачана контрола брзине кретања возила до 30. јануара

Појачана контрола брзине кретања возила до 30. јануара

Полицијска управа Градишкa обавјештава возаче моторних возила да ће се од 13. до 30. јануара 2022. године вршити контрола учесника у саобраћају аутоматским мјерењем прекорачења допуштене брзине кретања помоћу два радарска система, такозвани. ”пресретачи”, на путевима које оперативно покрива Полицијска управа Градишка, међу којима су и путеви на подручју србачке општине.

Евидентирање прекршаја вршиће се у покрету, истовремено у доласку и одласку, с тим што ће прекршаји прекорачења ограничења брзине која је већа од 30 километара на час, прекршаји почињени возилом без регистарских ознака, мотоциклом у доласку и прекршаји почињени са иностраним регистарским ознакама бити санкционисани директном контролом, а у свим другим случајевима евидентирани прекршаји накнадно ће се обрађивати, те ће возачи добити обавјештење о учињеном прекршају на пријављену адресу пребивалишта.

Полицијска управа Градишка апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито оне која се односе на ограничења брзине кретања возила.