Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Помоћ привредника и младих удружењу Извор

Удружење родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор” ових дана обрадовано је лијепим гестом својих суграђана који су новчаним донацијама помогли њихов рад.

Привредник Зоран Дабић из Српца, власник предузећа “Д-Инвест”, обавијестио је чланове удружења да ће на њихов рачун сваки мјесец до краја ове године уплаћивати по 50 KМ.

Извор је јуче посјетила и делегација Општинског одбора Младих социјалдемократа из Српца која је уручила донацију од 200 KМ, а исти новчани износ усмјерили су и за помоћ општини Kостајница која је погођена земљотресом.

“Захваљујем нашим суграђанима на указаној пажњи. Ову донацију, као и друге новчане прилоге које ћемо сакупити у наредном периоду усмјерићемо за организацију тродневног излета за наше чланове. Излет ћемо организовати чим се за то буде указала прилика”, рекла је предсједница удружења Мира Татић.

Прво дружење у Извору након јануарских празника организоваће се у уторак 27. јануара од 14.30 часова када ће поводом празника Светог Саве бити организована додјела поклон пакетића које је трећу годину заредом обезбиједио Ранко Мачковић из Лепенице.

Редовне активности Извора крећу од 2. фебруара када ће њиховим корисницима бити доступне услуге логопеда, дефектолога, психолога и физиотерапеута.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish