Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Помоћ демобилисаном борцу Симеуну Митраковићу за прикључак на струју

Помоћ демобилисаном борцу Симеуну Митраковићу за прикључак на струју

smart

Борачка организација општине Србац и Општина Србац обезбиједили су новчану помоћ у износу од 545 KМ Симеуну Митраковићу из Србац Села која је била неопходна да се уплати такса за прикључак на електро-мрежу.

Симеун живи сам, незапослени је борац прве категорије, изузетно нарушеног здравља чија су једина примања мјесечни борачки додатак и који није био у могућности самостално обезбиједити средства за прикључак.

Горан Плотан, предсједник Борачке организације општине Србац, каже да је због егзистенцијалних проблема, који су првенствено настали због здравственог стања, Симеун дошао у тежак положај. По сазнању за његове проблеме, Борачка организација је реаговала и заједно са Општином Србац обезбиједила средства како би Симеун имао електричну енергију.

Плотан изражава захвалност и управници Електродистрибуције Србац, Оливери Радовић, која је показала жељу, вољу и коректност у рјешавању овог проблема, и истиче да ће Борачка организација и даље, по потреби, пружати Симеуну подршку и помоћ како би превазишао егзистенцијалне проблеме.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish