Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Полицијски службеници играчкама обрадовали полазнике вртића

Полицијски службеници играчкама обрадовали полазнике вртића

Поводом обиљежавања 4. априла – Дана полиције Републике Српске, у Полицијској станици у Српцу организоване су разне активности, а неке од њих обухватиле су садржаје за најмлађе.

Kомандир Полицијске станице Србац Синиша Шњегота и полицијски службеници Младен Угрен и Дејан Блашчанин данас су посјетили Дјечији вртић “Наша радост“ гдје су дјеци уручили играчке и издвојили вријеме за дружење и разговор с њима.

Kомандир Шњегота каже да је ово мали знак пажње за полазнике и установу са којом имају дугогодишњу сарадњу.

“Обиљежавање Дана полиције смо започели на најљепши начин, а то је Даном отворених врата за најмлађе. Данас смо посјетили вртић и уручили нешто играчака. Не ради се ту о великој количини , више смо ово уприличили као симболичан гест добре сарадње за коју вјерујем да ће бити све боља. Васпитачицама желим да дјецу васпитају као до сада, да их уче правим вриједностима и доприносе да буду што бољи људи. Дјеци желим срећно и безбрижно дјетињство, а задатак свих нас је да им то обезбиједимо“, рекао је Шњегота.

Директорица вртића, Богдана Михољчић, захвалила је на посјети и играчкама и рекла да је ово био лијеп гест командира и полицијских службеника.

“Позвали су нас са жељом да донесу нешто од играчака које су нам потребне. Обзиром да нам лијепо вријеме ускоро долази, изразили смо жељу да то буду играчке које ће дјеца користити за игру у дворишту и добро ће нам доћи, јер су ломљиве и сваке сезоне их обнављамо. Захваљујемо Полицијској станици и надамо се наставку и проширењу наше сарадње“, рекла је Михољчић.

У знак добре сарадње, поклон је уручен и Радио Српцу, а ради се о диктафону који је један од неопходних уређаја за свакодневни рад новинара.

“Радио Србац увијек испрати све активности које организујемо и информише јавност о разним темама које су важне за грађане, а тичу се области нашег рада. На овај начин смо жељели изразити захвалност за досадашњу и изразити жељу за даљом сарадњом“, рекао је Шњегота.

Директорица Радио Српца Љиљана Kошчица захвалила се на поклону и додала да ће нови диктафон омогућити квалитетније и боље снимање тонских прилога.

Свечана вечера поводом Дана полиције биће одржана у петак 7. априла у друштвеном дому у Kукуљама.

Шњегота је упутио честитку свим колегама и додао да ће на свечаности бити уручене награде за јубиларних 10, 20 и 30 година рада и радницима који одлазе у пензију.

“Ове године организујемо свечаност на којој ће бити уручене награде и на којој ћемо угостити колеге, сараднике и пензионисане раднике које не смијемо заборавити. Данас смо се сјетили и страдалих колега које више нису са нама и у знак сјећања на њих је у Полицијској управи Градишка служен парастос“, рекао је Шњегота и свим полицијским службеницима пожелио срећан Дан полиције Републике Српске.

Поред наведених активности, у склопу обиљежавања Дана полиције, полицијски службеници су узели учешће и у акцији давања крви која је организована у Општој болници Градишка.