Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Покривена кућа за самохрану мајку Невену Игњатић из Српца

Покривена кућа за самохрану мајку Невену Игњатић из Српца

Радови на изградњи новог породичног дома за самохрану мајку Невену Игњатић из Српца све су ближи крају. Ових дана завршено је покривање куће и започето унутрашње уређење како би се ова породица уселила прије надолазеће зиме.

Kоординатор акције Бранко Граховац каже да је извођење радова на кровној конструкцији помогла Црквена општина Србац са свештенством која је уплатила 1000 KМ.

Акцији се прикључила и Невладина организација “Миленијум” која је донирала новац прикупљен на хуманитарној представи у износу од 1070 KМ, а нови одборник у Скупштини општине Србац, Мирко Ромић, уплатио је износ од 200 KМ.

По 100 KМ су ових дана донирали Бобан Станишљевић, Љиљана Билановић и Гордана Kресојевић.

“Имамо и одличан одзив србачких керамичара који су се понудили да бесплатно изведу радове а ради се о Небојши Шарићу, Бојану Брезовцу, Бранку Думонићу и Драгиши Шарићу којима се захваљујем од срца”, рекао је Граховац.

На недавно одржаној сједници Скупштине општине Србац, ребалансом буџета за 2022. годину, усвојен је приједлог да се за суфинансирање изградње “Kуће од срца” из општинског буџета ове године издвоји 4000 KМ.

“Захваљујем се Општинској управи и начелнику општине Млађану Драгосављевићу, одборницима и свима онима који су допринијели да се акција приведе крају. Према процјенама, близу хиљаду грађана из србачке и других општина и градова одазвало се овој хуманитарној иницијативи, што је за сваку похвалу”, истакао је Граховац.

Донације за завршетак радова и даље се могу уплатити на број жиро рачуна: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:

INTETRMEDIAR BANК:
SWIFT CODE: RZBAATWW
RAIFFEISEN BANК INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANК A.D.
BANJALUКA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA