Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Петровдански турнир у малом фудбалу у недјељу 10. јула у Старом Мартинцу

Петровдански турнир у малом фудбалу у недјељу 10. јула у Старом Мартинцу

Омладина из Старог Мартинца оживјела је Петровдански турнир у малом фудбалу који је након дужег временског периода поново покренут прошле године а овог викенда се организује по други пут.

Турнир по систему 4+1 одржаће се у недјељу 10. јула са почетком у 17 часова а предвиђени су трофеји, дипломе и новчане награде за три првопласирана мјеста у износу од 500 KМ за прво, 150 KМ за друго и 60 KМ за треће мјесто.

Организатори турнира су Живојин Мајсторовић, Михајло Мајсторовић, Славко Звиздало и Михаела Мајсторовић.

Позивају се екипе да се пријаве за учешће до 10. јула на број телефона: 066/228-104 (Живојин Мајсторовић) а котизација износи 60 KМ.

Прошле године је одзив учесника био одличан а ове године се очекује да буде још бољи јер ће поред фудбалског надметања дружење бити изнад свега, због чега су се организатори потрудили да обезбиједе шатор уз музику и пиће, сендвиче, хладно точено пиво и богату томболу.

Организацију турнира помогао је велики број спонзора из цијеле србачке општине којима организациони одбор упућује искрену захвалност на материјалној и финансијској подршци, а спортске рекреативце и грађане из цијеле општине позивају да им се придруже и увеличају ову манифестацију.