Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Отворен позив младима за учешће у пројекту “Сва лица активизма 2.0”

Позив за учешће у пројекту “Сва лица активизма 2.0” кроз који су обезбијеђена грант средства у укупном износу од 15.000 КМ за провођење 10 омладинских заговарачких иницијатива или активности, биће отворен до 11. априла, а могу се пријавити млади од 15 до 30 година из општина Бањалука, Котор Варош, Челинац Прњавор, Србац и Лакташи.

Млади се могу пријавити самостално, у пару са неким или у малим тимовима (три особе и више) путем линка:  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSemJ8Lx2u…/viewform

Кроз наведени пројекат, 50 младих особа ће учествовати у радионицама, менторским сесијама и дијалозима које ће организовати организација Генесис Пројеkт, а чији је циљ да млади осмисле своје пројекте, односно заговарачке иницијативе или активности у својим локалним заједницама.

На крају ових радионица биће одабрано 10 омладинских заговарачких активности за чију реализацију ће бити додијељена грант средства у укупном износу од 15.000 КМ.

За све додатне информације о овом пројекту и начину учешћа биће организоване информативне онлајн сесије путем ЗООМ апликације, а термине сесија прочитајте кликом на линк:  https://genesisbl.org/otovren-poziv-mladima-za…/

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish