Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Осамдесет златних медаља за плесаче Цезара

Осамдесет златних медаља за плесаче Цезара

Полазници ритмичне гимнастике, хип хоп-а и зумбе Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” учествовали су данас на међународном плесном такмичењу „Banja Luka Dance Fest“ и остварили сјајан резултат.

Златним медаљама окитило се свих 80 плесача, који су се за такмичење вриједно припремали са тренерицама Ленком Касагић и Тањом Шњегота.

Такмичењу је претходила велика припрема, кроз кондиционе тренинге, вјежбање кореографија и припрему костима, који су и на овом такмичењу плијенили пажњом.

Плесачи су, као и увијек, побрали највеће симпатије, а србачка публика, која је готово у потпуности испунила трибине, била је највећа подршка. На такмичењу су учествовали плесни клубови из неколико земаља из окружења.

Златне медаље освојиле су сљедеће кореографије:
„Веселе мразице“, „Музика на струју“, „Party“, „Business”, „Boom” – Цезарова ритмична гимнастика;
„Yeah“ – Цезаров хип хоп;
„Dance of happiness“ – Цезарова зумба;

“Јако смо поносни на све наше плесаче и срећни што смо се вратили кући са прегршт златних медаља, које су они и те како заслужили, својим трудом, радом и послушности. Без огромне подршке свих родитеља, који су као и увијек били најбољи навијачи, наш успјех не би био тако видљив. Уз то, велику захвалност дугујемо и волонтерима, који су припемили плесаче за наступ и помогли да сви заједно уживамо у овом дану”, рекла је извршни директор Цезара, Тања Шњегота.

Она додаје да је иза њих дефиле плеса, осмијеха, среће, навијања, суза радосница, узбуђења и једног великог дружења и тимског рада, што чини њихово удружење препознатљивим на свим догађајима.

“Са 80 златних медаља на најљепши начин завршавамо ову плесну сезону, а прије зимске паузе, сви плесачи ће се представити суграђанима на великом завршном Новогодишњем концерту који ће бити одржан у четвртак, 22.12.2022. године, са почетком у 18 часова, у Дому културе у Српцу. Осим златних плесача, на концерту ће се представити и полазници осталих програмских активности нашег удружења. Позивамо све суграђане да дођу и уживају у нашем новогодишњем програму”, рекла је Шњегота.