Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Организовано прво дружење Бардачана

Организовано прво дружење Бардачана

У друштвеном дому у Бардачи у недјељу је по први пут организована манифестација “Бардача Фест 2022” која је окупила близу 200 мјештана Бардаче, потомака и пријатеља овог мјеста.

Поред заједничког ручка, организована је томбола са 34 награде и наступ Анастасије Тадић која је отпјевала пјесму Црвен цвете а након тога госте је забављао бенд Дејана Драгичевића.

Скупу се обратио предсједник Савјета мјесне заједнице Бардача, Желимир Урић, који се кратко осврнуо на започете и реализоване пројекте у овој мјесној заједници и изразио задовољство окупљеним бројем гостију, са надом да ће ова манифестација постати традиционална.

Анђелко Думонић, предсједник грађевинског одбора за радове на цркви у Бардачи, захвалио се свим досадашњим донаторима који су помогли при изградњи ограде у мјесном гробљу и посебно истакао помоћ и донације Стеве Чучка и кума цркве Марка Бабића.

Међу гостима манифестације били су начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић и протонамјесник Младен Продановић.

Начелник Драгосављевић је похвалио иницијативу за одржавањем оваквог дружења и обећао подршку овој манифестацији и активностима у мјесној заједници у будућем периоду.

Поред мјештана Бардаче и Општине Србац, у организацији дружења помоћ су пружили и други донатори: Радован Пјанић, Ресторан 2М, Драгиша Шаула, Бобан Вукајловић, Марко Бабић, Саво Пјанић и многи други који су добили захвалнице.

Захвалнице су уручене и Милану Максимовићу и Саши Марчетићу који су помогли око радова на друштвеном дому.