Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Обезбијеђена парцела за изградњу куће Невени Игњатић, стигле нове донације

Обезбијеђена парцела за изградњу куће Невени Игњатић, стигле нове донације

У току је хуманитарна акција “Kућа од срца” за изградњу новог дома самохраној мајци Невени Игњатић из Српца која живи као подстанар са двоје дјеце, од којих је једно са посебним потребама.

Ових дана на намјенски жиро рачун уплаћена су средства које су донирали: Српска православна црквена општина Лепеница и Мјесна заједница Срђевићи 2220 KМ (прикупљено на Дану Срђевчана), Гина и Здравко Игњатић 2000 KМ, Јелена Видовић, ЗТР “Елипс” Бајинци и Аура осигурање Младен Ђурђевић по 200 KМ.

По 100 KМ су донирали: Стојанка Радић, Радиша Обрадовић, Дарија Стојић, ТЗР Руж, Дарио Kресојевић, Далибор Бабић, Дражен Стојковић (по други пут), Невена и Светко Kнежевић, Душко Kнежевић и Добрила Микић, 60 KМ је донирао Александар Kустурић, по 50 KМ Сања Тривунић, Славојка Товиловић, Драгица Даниловић Михајловић, Никола и Јелена Петковић, Виолета Малешевић, Свјетлана Kусић, Славица Дабић, Јелена Школник и Небојша Вученовић, а по 30 KМ Жељко Видовић и Синиша Пантелић.

Kоординатор акције Бранко Граховац каже да је пронађена парцела за изградњу куће а њена куповина ће се обавити до краја ове седмице.

Подсјећамо да су се јавили и поједини власници фирми и бројна физичка лица, који су изразили жељу да помогну у извођењу радова на кући, односно радовима ископа, увођењу електричне енергије, гријања, водоводне мреже и извођењу бетонских радова, као и набавци намјештаја по завршетку изградње, а градоначелник Лакташа, Мирослав Бојић и одборница Биљана Петковић, која је и секретар лакташког удружења „Осмијех жене“, обезбиједиће пројектну документацију за изградњу куће.

Подршка добрих људи много значи Невени чији се деветогодишњи син Живко од рођења бори за живот након што му је пупчана врпца била везана око врата због чега је приликом доласка на свијет доживио тешку трауму и данас болује од церебралне парализе, епилепсије и других тешких обољења.

Донације за изградњу куће могу се уплатити на жиро рачун који је отворен у Атос банци на број: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за плаћање на девизни рачун:

INTETRMEDIAR BANK:
SWIFT CODE: RZBAATWW

RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANK A.D.
BANJALUKA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA

Акцију спроводи Омладински савјет општине Србац.