Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Новогодишњи концерт Цезара окупио око 150 дјеце

Новогодишњи концерт Цезара окупио око 150 дјеце

У организацији Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” у Дому културе је у понедјељак одржан новогодишњи концерт на којем је учешће узело око 150 дјеце која су полазници ритмичке гимнастике, хип хопа, зумбе, школице енглеског језика, малих креативаца, Цезарових истраживача и Цезаровог слатког свијета.

Извршни директор удружења, Тања Шњегота, изразила је задовољство што се публика одазвала у великом броју и додала да је ово био један од њихових најбољих концерата.

“Припреме трају од септембра и презадовољни смо оним што су полазници показали. Било је ту много плеса, рецитације и трикова, а с обзиром да су пред нама новогодишњи празници, све ово је имало посебну драж”, рекла је Шњегота.

Она се захвалила свима који подржавају њихов рад, каои родитељима који им годинама указују повјерење.

Поред бројних посјетилаца, концерту је присуствовао начелник општине Млађан Драгосављевић који је истакао да Општина Србац подржава рад Цезара.

“Овим концертом показали су да им је оправдано додијељена титула удружења грађана од општег интереса за нашу локалну заједницу, јер је одувијек на посебан начин изазивало пажњу цјелокупне јавности. Увијек настојимо да их подржимо на што бољи начин а тако ћемо и наставити”, рекао је начелник Драгосављевић.

Посебно изненађење је услиједило на крају концерта, када је на бину изашао Дједа Мраз и свим полазницима подијелио поклоне.

Након новогодишњег концерта, у Цезару слиједи распуст који ће трајати до краја јануара, након чега је планиран упис у нови цикус активности.

Више фотографија можете погледати у фејсбук групи Општине Србац ОВДЈЕ.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish